Hlavní obsah

Žena nechce platit nájem, protože má v bytě 43 stupňů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SWINDON

Anglická penzistka vyhrožuje tím, že přestane platit nájem, teploty v jejím bytě se za posledních šest let pohybují na průměrné teplotě 43°C. Sedmašedesátiletá Doris Marshová říká, že jí nechtějí kvůli obrovskému horku v jejím bytě odmítají navštěvovat jak její děti, tak i vnuci a vnučky.

Článek

Žena řekla deníku the Mirror: "Je to úděsné, absolutně se tu vařím a stále ze mě teče pot. Jsem tak unavená, že nemůžu spát. Jsem asi jediná důchodkyně, která se v zimě nesnaží zahřívat. Opravdu nechápu, proč trvá radnici tak dlouho tento problém vyřešit."

Za vysoké teploty mohou trubky s horkou vodou, které jsou vedeny jak ve zdech, tak i v podlaze bytu. Rozvádějí vodu do devětaosmdesáti bytů na jejím sídlišti.

Technici zaplacení swindonskou radnicí zkoušeli problém již mnohokrát vyřešit, utratily se více než tři milióny korun, ale vylepšení nepřišlo. Žena dodala: "Pokud s tím radnice něco neudělá, tak zvážím možnost, že bych přestala platit nájem, dokud s tím něco neudělají."

Reklama

Související témata:

Související články

Horké dny působí kardiakům potíže

Lidé se závažným onemocněním srdce vedra obvykle špatně snášejí. Jejich srdce totiž nedokáže zvýšit výkon tím, že se svalovina silněji stahuje. Snaží se udržet...

Horko může zkazit duševní pohodu

Hodně lidí trpí, když se teplota vyšplhá ke třicítce nebo dokonce výše. Je ale třeba se horku bránit a nenechat se jím znervózňovat. Duševní pohoda je totiž...

Výběr článků

Načítám