Hlavní obsah

Sophia Lorenová bude zřejmě pózovat pro kalendář Pirelli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italská filmová diva Sophia Lorenová bude zřejmě pózovat pro slavný kalendář firmy Pirelli na příští rok. Informovala o tom agentura ANSA. Ačkoliv se dnes dvaasedmdesátiletá herečka objevila v některých velice odvážných filmových scénách, vždy odmítala pózovat v rouše Evině.

Článek

Legendární je její striptýz ve filmu Včera, dnes a zítra, kdy vystavovala svoje vnady na odiv hereckému partnerovi Marcellovi Mastroiannimu. Na fotkách v kalendáři Pirelli by měla mít na sobě jen dlouhé náušnice ozdobené diamanty.

Lorenová je držitelkou Oscara za roli ve filmu Vittoria de Siky Horalka a za celoživotní dílo. Její příznivci přijali novinku se smíšenými pocity. Někteří se z ní radují, jiní se obávají, aby si krátce před svými dvaasedmdesátými narozeninami nepokazila pověst vznešené a důstojné dámy.

Část výtěžku jde na charitu

Kalendář Pirelli se za 30 let své existence stal sběratelskou perlou. Modelem pro jeho velice vkusné akty stály nejkrásnější ženy světa, jako například herečka Monica Bellucciová nebo modelky Naomi Campbellová či Kate Mossová.

Kalendář je nejen sběratelskou lahůdkou, slouží i charitativním účelům. V různých zemích včetně České republiky se pravidelně draží na podporu národních projektů zaměřených na péči o nemocné děti, výzkum a léčbu AIDS a onkologické nemoci.

Reklama

Související témata:

Související články

Sophia Lorenová slaví sedmdesátiny

Jedna z nejkrásnějších hereček dvacátého století Sophia Lorenová v pondělí slaví sedmdesáté narozeniny. Jejím nejvýznamnějším hereckým partnerem byl Marcello...

Sophia Lorenová kdysi flirtovala s Elvisem

Téměř půlstoletí se dařilo legendě italské kinematografie Sophii Lorenové, která letos oslavila sedmdesátiny, tajit krátký milostný románek, který v mládí...

Sophia Lorenová dostala čestné občanství

Italská filmová herečka Sophia Lorenová ve středu přijala čestné občanství jihoitalského městečka Pozzuoli, které je jejím rodištěm. Při dojemné ceremonii...

Výběr článků

Načítám