Hlavní obsah

David Beckham miluje vaření a uklízení

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN/MADRID

David Beckham nevyniká pouze skvělou kopací technikou. Rozjet se dokáže také u kuchyňské linky. Manželka Victoria Beckhamová na fotbalistu práskla, že je mnohem více "domácký" než ona. "Neumím moc vařit, a tak dělám jen hotovky, které jednoduše propíchnete, vybalíte, hodíte do trouby a máte je za pár minut hotové," prozradila magazínu OK!.

Článek

"David oproti tomu zvládne doma všechno. Vaří, uklízí a jde mu to skvěle," dodala Victoria. Beckham je podle exčlenky kapely Spice Girls také fanouškem televizních pořadů pro kutily a kulináře.

"Musím vám prozradit, že David Beckham je extrémně závislý na televizních show pro kutily. Leží v posteli a přepíná z jednoho programu na druhý, jen aby mu neušel nějaký pořad," dodala Beckhamová.

David se ovšem za slabost pro pořad typu Receptář Přemka Podlahy v žádném případě nestydí: "Myslím, že je fajn, když se chlap umí doma o všechno postarat."

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám