Hlavní obsah

Britney Spearsové je milejší voda než syn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová se podle všeho ze všech sil snaží, aby si mezi spoluobčany vysloužila titul krkavčí matky. Po bláznivé automobilové jízdě, kdy nepřipoutaný syn Sean Preston bezmocně poletoval po sedačce spolujezdce, dala opět najevo, že starost o bezpečí několikaměsíčního synka je jí naprosto cizí.

Článek

S chlapcem, kterého tiskla jednou rukou k hrudi, a s kelímkem s vodou v druhé, se prodírala davem nakupujících na živé losangeleské obchodní tepně. "Náhle do ní jeden z protijdoucích omylem strčil a vyrazil jí nápoj z ruky," informuje internetový server TMZ.com. Ve snaze ho zachytit, uvolnila sevření druhé ruky. Kdyby nezasáhl pohotový bodyguard, chlapec by skončil pod nohami chodců.

Podle zveřejněných fotografii zpěvačka pokračovala nerušeně v cestě, aniž by si něčeho všimla. Fakt, že se děje něco nezvyklého, si prý uvědomila, až když svědci incidentu začali zachránci spontánně tleskat.

Při pohledu na shromážděné pronesla následující památnou větu: "To je přesně situace, kdy bych potřebovala střelnou zbraň!" Americký tisk se v komentářích ptá, co je vlastně příšernější: zda to, že před dítětem dá Britney Spearsová přednost záchraně kelímku s vodou, či její představa, že všechny kritiky své rodičovské neschopnosti by bylo třeba umlčet ve stylu Ramba...

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám