Hlavní obsah

Tori Spellingová čeká dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tajemství bleskové svatby hollywoodské celebrity Tori Spellingové (33), která se 7. května provdala na ostrově Fidži za devětatřicetiletého Deana McDermotta, je odhaleno. Americký týdeník Star zjistil, že dcera proslulého televizního producenta Aarona Spellinga čeká dítě s kanadským kolegou, známým z krimikomedie Směr jih.

Článek

K početí mělo dojít ještě před sňatkem. Naznačuje to alespoň skutečnost, že deset dní před obřadem, který se uskutečnil na pláži a oba snoubenci se ho účastnili bosí, byli Tori a Dean spatřeni v luxusním losangeleském babyshopu. Údajně sem přišli zakoupit dárek pro přátele, většinu času však strávili v oddělení dětských kočárků a kolébek, o něž projevovali enormní zájem.

Tori byla v minulosti čtrnáct měsíců provdaná za herce Charlie Shaniana, s nímž se rozvedla v září minulého roku. V prosinci se při natáčení televizního snímku Mind Over Murder zasnoubila s Deanem, který se po dvanáctiletém soužití kvůli ní rozešel s manželkou Mary Jo Eustace, s níž má dvě děti - syna Jacka Montgomeryho (7) a dceru Lolu, která přišla na svět v červenci 2005.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám