Hlavní obsah

Místo pětikoruny dostal žebrák prsten za 21 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Žebrákům do misek lidé házejí nejrůznější věci - mince, bankovky, knoflíky... a někdy také snubní prsteny v hodnotě 21 tisíc korun. Jeden takový přistál v misce Tima Pocketta, napsal list Daily Mail.

Článek

Poctivý chlapík, který se snaží od kolemjdoucích v centru britského Shresbury nějakou tu minci získat díky hře na píšťalu, nezvyklý dar předal policii. Nejprve si myslel, že je to bezcenná tretka. O to víc byl pak udiven, když vyšlo najevo, že jde o zásnubní prsten z bílého zlata s 2,5karátovým diamantem.

S jeho pomocí chtěl nejspíš jakýsi muž požádat svou milovanou o ruku, avšak byl odmítnut. Pockett k tomu dodal: "Hrál jsem na píšťalku a slyším muže říct: To ti na pár dní pomůže." Když jsem se ohlédl, už tam nikdo nebyl, ale v misce jsem cosi viděl, dodal.

"Nejdříve jsem si myslel, že je to nějaká bižuterie, ale když jsem to vzal do ruky, mělo to punc. Bylo to opravdu velké překvapení. Nevěděl jsem, co dělat," pokračoval Pockett.

Pokud se o prsten do 28 dní nikdo nepřihlásí, bude si ho moci poctivý žebrák nechat.

Reklama

Výběr článků

Načítám