Hlavní obsah

Tanečník zpěvačky Madonny míří do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A nebude se tu zrovna procházet po památkách. Američan Ceasarel Willis, známý spíše pod přezdívkou Tight Eyez si totiž chystá něco extra. Tanečník, který stál u zrodu nové odnože hip hopu - Krumpingu, totiž bude dávat zájemcům v Praze lekce.

Článek

Z pouličního tanečníka se tento jednadvacetiletý Američan vypracoval až na celebritu, která se objevuje po boku Madonny či skupiny Chemical Brothers. Do Prahy ho pozval tanečník a choreograf Yemi, který mu též nabídl, aby vedl několik workshopů DanceAcademy.cz a Tight Eyez bez otálení přijal. V Evropě bude teprve podruhé v životě a otevřeně přiznává, že o České republice zatím nikdy neslyšel. Člen skupiny Krump Kings však jedním dechem dodává: "Ale moc se k vám těším a rozhodně to nemyslím jako frázi. Nemůžu se dočkat až přivezu kapelu Krump tam k vám."

On sám ale nepovažuje Krump pouze za odnož hip hopu, cítí v něm jeho budoucnost. Do Prahy přiletí tento světový objev z Los Angeles ukázat své schopnosti již za týden, ve dnech 22.-24. dubna. Pro český streetdance půjde nejspíš o jednu z nejžhavějších událostí roku. Když už k nám nepřijede Madonna sama, tak toto je přinejmenším zajímavý náhled na to, s jakými tanečníky spolupracuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám