Hlavní obsah

Heath Ledger - americký bůh lásky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Heath Ledger může mít každou ženu, na kterou ukáže, řekla Ledgerova bývalá herecká kolegyně Lena Headeyová na serveru Femalefirst.

Článek

Herečka, která mimojiné ztvárnila jednu z hlavních rolí ve filmu Terry Gilliama Kletba bratří Grimmů, si myslí, že blonďatý Ledger je jedním z nejvíc sexy mužů, s kterým kdy spolupracovala.

Headeyová je tak ohromená drsným a sexy zjevem Ledgera, že se jí prý podlamují kolena, když s ním má točit nějaké scény. "Nedokážu si představit, že bych mu někdy na něco řekla ne. Jeho obrovská energie je nakažlivá," svěřila se serveru Femalefirst.

Líbání s mužem ho nenadchlo

Sexy herec Heath Ledger v současnosti hraje homosexuálního kovboje v novém filmu Brokeback Mountain. Tvrdí, že scéna, kdy se ve filmu líbá s Jakem Gyllenhaalem naštěstí nevyvolala žádné reakce mezi diváky a žádný homosexuál ho nezačal obtěžovat.

V britských novinách Britain´s Guardian se svěřil: "Byl to opravdu velice zvláštní pocit, když jsme scénu s líbáním natáčeli poprvé. Naštěstí se mi to nezalíbilo a poznal jsem, že bych to už nikdy nechtěl opakovat," smál se herec.

Reklama

Výběr článků

Načítám