Hlavní obsah

Bývalý milenec M. Monroe říká, nebyla moc hezká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodská hvězda Tony Curtis bývalý milenec krasavice Marilyn Monroe říká, že tehdejší sexbomba uměla hrát perfektní hru. Když se spolu scházeli, nebylo prý na ní nic speciálního. Informoval tak server Femalefirst.

Článek

Osmdesátiletý filmový veterán chodil s Monroe rovných šest měsíců v roce 1940. Tehdy slibná kariéra zatím neznámé hvězdičky teprve začínala. Curtis ale trvá na tom, že to byla jediná dívka jeho života, do které byl doopravdy zamilován a její rychle vzrůstající kariéra naznačovala, že se stane výjimečnou ženou.

"Nikdy jsem neměl pocit, že by byla její postava dokonalá. Místy její pleť nebyla vůbec hladká. Nevypadala nijak výjimečně ve srovnání s ostatními dívkami, které měly také krásná ňadra a chtěly se uplatnit u filmu," vzpomíná herec.

Monroe měla svou taktiku

"Čím byla známější, tím víc se stávala stupidní ženou, přehnaně naivní, prostě chovala se jako malé děvčátko. Byla to ale její vlastní promyšlená taktika," vypráví o jejich krátkém vztahu Curtis.

"Ve filmech začala mluvit pomaleji, jakoby velice přemýšlela o slovech, která říká, což působilo na diváky přímo magicky. Když k tomu přidáme její průhlednou halenku, kterou stále nosila, sedělo to perfektně," nemůže na svou lásku herec zapomenout.

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřel první manžel Marilyn Monroe

Ve věku 84 let zemřel v pondělí v San Rafaelu v Kalifornii James Dougherty, který si v roce 1942 vzal za manželku tehdy budoucí sex symbol Marilyn Monroe....

Výběr článků

Načítám