Hlavní obsah

Carmen Electra nesnáší intimní letištní kontroly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Cestování letadly přímo nesnáší americká herečka a modelka Carmen Electra (33). Nemá panickou hrůzu z možné letecké katastrofy, spíš ji dokážou rozlítit letištní kontroly, které jsou podle jejího názoru příliš intimní.

Článek

"Kdykoli se objevím v odbavovací hale, bezpečnostní kontrola si najde důvod, aby mě podrobila důkladné osobní prohlídce," postěžovala si Carmen internetovému serveru Contact Music.

"Proč si ze stovek cestujících její pracovníci vybírají právě mě, to mi zůstává záhadou," pokračovala bezelstně Electra.

Na sex myslí pořád

Není se ale čemu divit. Sexy modelka ráda ukazuje své vnadné tvary na veřejnosti a sama se otevřeně přiznala k tomu, že na sex myslí každých dvacet vteřin. Muži po ní prahnou, proto ani letištní kontrolu nenechavá tato provokativní bruneta chladnou.

"Nedávno mi chlap od letištní stráže zběžně přejel rukama po těle. A poté, co se přesvědčil, že na něm neukrývám žádnou zbraň, zeptal se, zda u sebe nemám zapalovač," vyprávěla herečka. Když řekla ne, chtěl vědět, zda nemá v zavazadle alespoň nůžtičky na nehty.

I to odmítla, a tak dotěra aspoň vyzvídal, jaké kosmetické prostředky si Carmen vzala s sebou. Z některých, jak zdůraznil, se totiž snadno dají takříkajíc na koleně vyrobit nebezpečné výbušniny.

Rozpálil ho samoopalovací krém

"Když jsem mu prozradila, že jsem se tři hodiny před odjezdem na letiště natřela od hlavy po paty samoopalovacím krémem, málem mě donutil svléknout se donaha, aby se mohl přesvědčit, že nejsem živoucí bomba!"

Carmen se jako herečka se proslavila především v krimikomedii Starsky & Hutch a také jako kolegyně Pamely Andersonové  ze seriálu Pobřežní hlídka.

Reklama

Související témata:

Související články

Carmen Electra má chuť na sex ve třech

Herečka Carmen Electra, která proslula rolí v seriálu Pobřežní hlídka, prozradila, kdo ji v erotických snech navštěvuje nejčastěji. Údajně ji vzrušují kolegové...

Carmen Electra má indiánskou krev

Dvaatřicetiletá Carmen Electra má podivuhodnou pleť. Poněkud exotické zabarvení jí dodává dědictví po předcích - Indiánech z kmene Čerokí, ale i po Irech...

Carmen Electra píše průvodce sexem

Dvaatřicetiletá herečka Carmen Electra a její o čtyři roky starší manžel Dave Navarro v současné době pracují na společné knize, kterou pojmou jako sexuálního...

Výběr článků

Načítám