Hlavní obsah

Paris Hiltonová si vysloužila kritiku za oblékání

– LOS ANGELES

Američanka Paris Hiltonová byla organizací na ochranu zvířat People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) vyhlášena za nejhůře oblékanou ženu roku 2005. Spolu s ní si nechvalné ohodnocení odnesla další celebrita ze světa showbyznysu - Kimberly Strewartová.

Článek

PETA tak zkritizovala oblibu Hiltonové v pravých kožešinách. Rovněž se organizaci nelíbí, jak Paris střídá své domácí mazlíčky a neustále si kupuje a odkládá kočky a psy. "Už víme, co se děje se všemi těmi kočičkami a pejsky, které Paris opustí," uvedla PETA.

Stewartová, dcera rockera Roda Stewarta, následuje za Hiltonovou a umístila se na druhé příčce nejhůře oblečených žen. Za ní jsou pak Lisa Gastineauová a Victoria Gottiová, hvězdy americké reality show.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová navrhuje kožené zboží

Čtyřiadvacetiletá Američanka Paris Hiltonová v současnosti připravuje módní kolekci s koženým zbožím. Nejde o nejlevnější záležitost, například nejdražší...

Paris Hiltonová prodala zásnubní prstýnek

Američanka Paris Hiltonová, která nedávno zrušila zásnuby s Paridem Latsisem, prý prodala zásnubní prstýnek, kteý od něj dostala. Lépe se jí tak bude zapomínat...

Výběr článků

Načítám