Hlavní obsah

Paris Hiltonová si vysloužila kritiku za oblékání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Američanka Paris Hiltonová byla organizací na ochranu zvířat People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) vyhlášena za nejhůře oblékanou ženu roku 2005. Spolu s ní si nechvalné ohodnocení odnesla další celebrita ze světa showbyznysu - Kimberly Strewartová.

Článek

PETA tak zkritizovala oblibu Hiltonové v pravých kožešinách. Rovněž se organizaci nelíbí, jak Paris střídá své domácí mazlíčky a neustále si kupuje a odkládá kočky a psy. "Už víme, co se děje se všemi těmi kočičkami a pejsky, které Paris opustí," uvedla PETA.

Stewartová, dcera rockera Roda Stewarta, následuje za Hiltonovou a umístila se na druhé příčce nejhůře oblečených žen. Za ní jsou pak Lisa Gastineauová a Victoria Gottiová, hvězdy americké reality show.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová navrhuje kožené zboží

Čtyřiadvacetiletá Američanka Paris Hiltonová v současnosti připravuje módní kolekci s koženým zbožím. Nejde o nejlevnější záležitost, například nejdražší...

Paris Hiltonová prodala zásnubní prstýnek

Američanka Paris Hiltonová, která nedávno zrušila zásnuby s Paridem Latsisem, prý prodala zásnubní prstýnek, kteý od něj dostala. Lépe se jí tak bude zapomínat...

Výběr článků

Načítám