Hlavní obsah

V Praze proběhla Noc metrosexuálů

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Světové celebrity jako David Beckham nebo Orlando Bloom jsou pro ně vzorem. Před zrcadlem stráví týdně dlouhé hodiny a nestydí se za to. Rádi tráví čas v soláriu nebo si sem tam zajdou na pedikúru. Řeč je o metrosexuálech, kteří si dali ve středu dostaveníčko v pražském klubu Duplex.

Článek

Hlavní program večera, v podobě módní přehlídky Bruno Banani, připravil přední český vizážista Kája Pavlíček, který jako modela angažoval i Carlose z Big Brothera. Ten si tak splnil svůj sen a se smíchem od ucha k uchu se několikrát prošel po přehlídkovém molu. Jako doprovod s sebou měl krásně nalíčenou Sylvu.

V průběhu večera byla také možnost získat spodní prádélko předváděné značky zcela zdarma. Co k tomu stačilo? Například být nejopálenější nebo mít nejlépe vypracované břicho. Dívky poté soutěžily v délce vlasů. A pak že už není koňský ohon v módě.

Vítěz soutěže Metrosexuál večera si odnesl třítýdenní kurz realitního makléře a letenku po Evropě pro dva. Pečovat o sebe se v výhercům opravdu vyplatilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám