Hlavní obsah

Vondráčková se s Bleskem vyrovnala mimosoudně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Helena Vondráčková a její manžel a manažer Martin Michal ukončili své spory s deníkem Blesk mimosoudním vyrovnáním. Ukončení sporů v pondělí potvrdil jak Petr Tkadlec ze společnosti Ringier, která list vydává, tak zpěvaččin manažer Michal.

Článek

"Všechny soudní spory, které proti nám vedli, jsou ukončeny a nebude se v nich pokračovat," sdělil Tkadlec. "Soudy už skončily," přidal se Michal.

Městský soud v Praze v květnu nepravomocně rozhodl, že se má Blesk omluvit palcovými titulky na první stránce. List se do sporu s Vondráčkovou dostal, když zveřejnil článek o jejím údajném potratu. Podle soudu měl také zaplatit čtvrt miliónu korun.

Stejný soud v červnu rozhodl, že Blesk musí Vondráčkové a Michalovi zaplatit 250 tis. Kč za jiný materiál, podle něhož měl mít manažer psychické potíže. V pondělí však manželé žaloby na list stáhli, uvedla soudkyně Dagmar Starnidisová.

"Týká se to i věcí, které jsem již rozhodla a po odvolání vydavatelství Ringier poslala na pražský vrchní soud," uvedla soudkyně. Zda Blesk Vondráčkové a Michalovi nepravomocně vysouzené částky zaplatil, Tkadlec neuvedl. "Spory byly v různých stádiích. Byly učiněny kroky k tomu, aby soudní spory nepokračovaly," dodal pouze.

Vondráčková se v minulosti stala oblíbeným soustem i pro jiná média. Zpěvačka si některé nepravdy ale nenechala líbit. Zažalovala například časopis Rytmus života, který rovněž psal o jejím potratu. Sporem se bude v prosinci zabývat Vrchní soud v Praze.

Začátkem listopadu zpěvačka dosáhla v odvolacím řízení toho, že se stejný magazín musí omluvit za otištění lží o jejím manželovi. "Další soudní rozsudky budou následovat, pokud nedojde k mimosoudnímu narovnání," naznačil tehdy Michal.

Reklama

Související články

Soud odročil spory Sidovského s Vondráčkovou

Tři žaloby, které podali Janis Sidovský a Pavel Vítek na zpěvačku Helenu Vondráčkovou a jejího manžela Martina Michala, začal v pondělí 29. srpna projednávat...

Výběr článků

Načítám