Hlavní obsah

Olivia Newton-Johnová věří v nalezení zmizelého přítele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Sedmapadesátiletá herečka a zpěvačka Olivia Newton-Johnová neztrácí naději. I tři měsíce po záhadném zmizení svého přítele věří, že se ozve. Doufá, že bude nalezen živý a zdravý.

Článek

Oliviin partner Patrick Kim McDermott se letos v červnu nevrátil z výletu po kalifornském pobřeží. Osmačtyřicetiletý McDermott vyplul 30. června lodí ze San Pedra, které se nachází asi 32 kilometrů od Los Angeles. V noci chtěl lovit ryby. Tehdy byl spatřen naposledy. Jeho věci byly později nalezeny na břehu.

"Opravdu ho miluji, procházím velmi těžkým obdobím," uvedla herečka. "Má mladého syna, spolu doufáme, že se vrátí," dodala v pondělí v televizním pořadu Good Morning America. Byl to její první rozhovor v televizi po Patrickově zmizení.

Pobřežní hlídka zahájila pátrání, nevylučuje možnost, že by McDermott nafingoval své zmizení sám. Má vysoké dluhy, navíc jeho exmanželka Yvette Niparová na něj letos podala žalobu kvůli neplacení výživného na jejich třináctileté dítě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám