Hlavní obsah

Vicemmis Markéta Divišová si oblíbila Hongkong

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONGKONG/PRAHA

Druhá vicemiss české republiky roku 2003 Markéta Divišová je v současnosti na tříměsíčním pracovním pobytu v Hongkongu. Ze začátku se jí stýskalo, nyní však místo začala milovat.

Článek

Markétě se v prvních dnech velice stýskalo a byla trochu přepadlá z exotického prostředí. Teď, po necelých dvou měsících, je všechno jinak.

"Začala jsem to neuvěřitelné místo milovat. Miluji nádherné budovy postavené jakoby ze zrcadel, které se jedna v druhé odrážejí a v noci nádherně svítí a blikají," napsala v emailové korespondenci Markéta, která měla vždycky slabost spíš pro gotickou architekturu.

Divišová je zahlcena pozvánkami na večeře a do klubů, kde poznává spoustu zajímavých lidí. "Neustále mám nějaké výhody a to jen proto, že jsem modelka," uvedla Markéta, která jezdí pravidelně hodinu vlakem do čínského Shenzenu za prací, s níž je velice spokojena. Fotí pro prestižní časopisy a má radost z krásných nových fotek do svého booku.

Reklama

Související články

Loňská vicemiss Divišová odložila studium

Ačkoliv se jednadvacetiletá loňská vicemiss Markéta Divišová chtěla letos věnovat vysokoškolskému studiu se zaměřením na grafiku, nástup jestě o další...

Výběr článků

Načítám