Hlavní obsah

Misska Divišová si z Afriky přivezla úspěch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KAPSKÉ MĚSTO/PRAHA

Druhá vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová strávila poslední čtyři měsíce v Jihoafrické republice. Ačkoliv začátek pobytu pro ni nebyl nejjednodušší, nakonec zaznamenala úspěch jak po stránce profesní, tak osobní.

Článek

Těsně po příletu do Kapského města loni začátkem listopadu po patnáctihodinovém letu zjistila, že její kufr zůstal v Paříži. Musela se pak celý týden obejít bez vlastních věcí.

Musela si zvykat i na odlišná pravidla silničního provozu - hned druhý den po příletu ji  málem přejelo auto, než si zvykla, že se tu po silnici jezdí vlevo.

Po týdnu se Markétě spolu s osobními věcmi vrátila i sebejistota, a tak odhodlaně vyrazila do castingových agentur. Dostala nabídky pro nejlepší klienty a fotografy.

"Fotila jsem pro známé katalogy, magazíny, natáčela jsem reklamy," vyprávěla Markéta. "V Kapském městě jsem byla čtyři měsíce, tedy i přes Vánoce a Nový rok a když vy jste  rozbalovali dárečky pod stromečkem, opalovala jsem se na nádherné pláži."

Markéta si v Africe našla také spoustu nových kamarádů, poznala místní život, získala nové zkušenosti, viděla velrybu a stihla si i zaplavat v moři s tučňáky. "Doufám, že jsem všechnu tu krásu neviděla naposledy. Moc ráda bych se tam někdy vrátila," uzavřela Divišová.

Související témata:

Související články

Divišovou na Miss Evropy obléká Rajská

Letošní druhá vicemiss Markéta Divišová pojede Českou republiku na Miss Evropy reprezentovat v šatech od Beáty Rajské. Na zářijové finále soutěže si do Paříže...

Divišová odlétla na Miss Evropy s nadváhou

Devatery večerní šaty, šestery boty, čtyři plyšáci pro štěstí a spousty jiných věcí nezbytně nutných pro účast na soutěži o Miss Evropy se pronesou, a tak není...

Loňská vicemiss Divišová odložila studium

Ačkoliv se jednadvacetiletá loňská vicemiss Markéta Divišová chtěla letos věnovat vysokoškolskému studiu se zaměřením na grafiku, nástup jestě o další...

Výběr článků

Načítám