Hlavní obsah

Tereza Maxová čerpá inspiraci i v zahraničí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká topmodelka Tereza Maxová svou charitativní činnost bere velmi vážně. Pod patronátem má více než dvě stě kojeneckých ústavů a dětských domovů České republiky. Po osmi letech existence o své nadaci ví velmi dobře, že získávat peníze pro opuštěné děti není snadné.

Článek

"Charitě se věnuji velmi intenzivně. Proto jsem byla také v Londýně i v Kodani, kde jsem se inspirovala novými nápady, jak v této činnosti pokračovat," sdělila.

"Mají tam velké zkušenosti, které byly pro mne velmi cenné. Moje nadace připravuje pro letošní podzim dvě velké akce. V jedné půjde o dárcovské esemesky pro pomoc nejmenším dětem, ve druhé organizuji prodej náramků, kde výtěžek z jejich prodeje půjde na vzdělání dětem starším. Rozhodně se nijak nepovaluji, nemám ani chvilku čas," uvedla Maxová.

Prázdniny v Evropě

Ale přiznala, že si přece jen v létě odpočinula od cestování po světě. Především si užívala svého pětiletého synka Tobiáše, ale i manžela, dánského tenistu Frederika Fetterleina, přímo v Monaku, kde nyní rodina bydlí.

"Prázdniny jsem si užila opravdu moc krásně. Nejprve v Monaku, kde má Tobiáš plno kamarádů a rád se koupe v moři. Taky si užil babičku, která nás navštívila. Pak jsme trochu cestovali. Byli jsme čtrnáct dní v Portugalsku a pak týden v Saint Tropez. Opravdu to byly krásné prázdniny a Tobiášek byl také moc spokojený."

Tereza Maxová se teď objevila na pár dní i v Praze. Chodila sportovně, v džínách a tričku s kožešinovou vestičkou. Na žádné extrémní módní výstřelky si modelka nepotrpí.

"Já nosím všechno možné, mám ráda bohémský styl a pohodlné oblečení. Pokud jde o letošní podzim, myslím si, že bude v módě dost barevný, aby člověk prolomil tu nastávající tmu a podzimní depresi. Ale myslím, že lidé by měli nosit především to, v čem se cítí dobře."

Reklama

Výběr článků

Načítám