Hlavní obsah

Tomáš Savka byl na plastice

Právo, hev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOLÍN

Tři týdny nemohl pořádně otevírat pusu, a to bylo pro něj peklo. Loňský finalista soutěže Česko hledá SuperStar Tomáš Savka (22) podstoupil totiž koncem července plastickou operaci. V jedné kolínské soukromé klinice si nechal opravit jizvu na pravé tváři, která je mu vzpomínkou na silvestrovskou šarvátku, kdy se v Horním Slavkově porval s místními mladíky.

Článek

"Měl jsem to špatně sešité a jizva byla příliš tlustá. Proto jsem si to nechal zúžit. Teď jizva bude i lépe srůstat," řekl Tomáš, který po dobu zotavování víceméně relaxoval. Týden byl ve Švýcarsku za svým tátou, po návratu si pak dopřál tandemový seskok padákem.

"Skákal jsem už potřetí, tentokrát to bylo jiné tím, že bylo menší letadlo, proto jsme museli skákat ze sedu. Normálně se to dělá vestoje. Ze sedu je to horší pocit, protože hned vedle hlavy máte vrtuli a křídlo."

Na samostatný seskok si zatím netroufá. "Bojím se, že sám sebe zabiju. A když jsme na to dva, tak mi aspoň není tak smutno," usmál se Tomáš, který se po třítýdenní rekonvalescenci opět vrhl do natáčení nové desky a přípravy na podzimní turné.

Reklama

Související články

Tomáš Savka plánuje děti až po třicítce

Tomáš Savka si jako malý kluk nejraději hrál na mašinfíru nebo na popeláře. A když si zrovna nehrál, tak prý pořádně zlobil: "Já byl vždycky dítě z divokých...

Výběr článků

Načítám