Hlavní obsah

Zellwegerová prožívá manželskou krizi

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Renée Zellwegerová a její manžel Kenny Chesney údajně prožívají těžkou partnerskou krizi. Od jejich svatby přitom uplynuly pouhé tři měsíce.

Článek

Představitelka filmové Bridget Jonesové požádala dokonce svého manžela, známou hvězdu americké country, aby kvůli záchraně jejich vztahu navštívil manželskou poradnu.

Renée by prý také chtěla mít děti, ale nyní má strach, že se svatbou příliš spěchala.

"Sice nechce, aby se jejich vztah pokazil, ale problémy mezi ní a Chesneym jsou stále horší. Když se vezme v úvahu, jak brzy spolu začali žít a jak málo se do té doby znali, ani není divu. Je velmi pravděpodobné, že jim jejich manželství dlouho nevydrží," sdělila hereččina přítelkyně.

Nejde zdaleka jen o názor zasvěcených přátel. Sázkové kanceláře již přijímají sázky na to, zda Renée a Chesney spolu vůbec oslaví první výročí svatby.

Reklama

Související témata:

Související články

Renée Zellwegerová dostala slavnou hvězdu

Americká herečka Renée Zellwegerová v úterý vstoupila mezi nejslavnější osobnosti světového showbyznysu. Na proslulém chodníku slávy v Hollywoodu dostala...

Výběr článků

Načítám