Hlavní obsah

Populárním Teletubbies budou konkurovat Boobahové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britští tvůrci populárního a veleúspěšného dětského seriálu Teletubbies si na nejmenší diváky a nervy jejich rodičů připravili něco zbrusu nového: od pondělí vtrhnou na obrazovky Boobahové - pět malých jiskřících atomů, kteří žijí v kouzelné žhavé kouli.

Článek

Šéfka a zakladatelka produkční společnosti Ragdoll Anne Woodová je přesvědčena o tom, že malé atůmky by mohly úspěšně konkurovat úspěchu Tinky Winkyho a spol. Rovněž jejich jména jsou zvolena v duchu barevných Teletubbies: Humbah, Zumbah, Zing Zing Zingbah, Jumbah a Jingbah.

Na kapsy rodičů se také řítí další pohroma - už letos o Vánocích možná budou muset vymetat hračkářství a shánět figurky nových postaviček pro své neodbytné ratolesti. Boobahové se budou vysílat na televizních stanicích CiTV a GMTV a jsou určeni divákům od tří do šesti let.

Boobahové spolu na rozdíl od Teletubbies nemluví ani spolu nekomunikují a všechny díly se točí kolem dětí, které s pomocí kouzelné koule každý den řeší novou hádanku. Populárních Teletubbies bylo natočeno 365 dílů, tedy na každý den v roce jeden. Seriál je určen pro děti do čtyř let. Poprvé se Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po objevili na obrazovkách v roce 1987 a od té doby už seriál vysílalo 84 televizí a byl přeložen do 35 jazyků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám