Hlavní obsah

Myslela, že jsou to zloději. Do kuchyně se jí ale vloupal obří aligátor

Novinky, tcs

Minulý týden v noci ze čtvrtka na pátek zažila důchodkyně Mary Wischhusenová podle svých slov největší šok svého života. Oknem se jí do domu vloupal více než třímetrový agresívní aligátor. Odchytit ho trvalo deseti policistům a dvěma pracovníkům odchytové služby více než dvě hodiny.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do domu se vloupal obří aligátorVideo: AP

 
Článek

Sedmasedmdesátiletou Mary Wischhusenovou z Clearwateru na Floridě probudila v noci kolem třetí hodiny obrovská rána. Zprvu si myslela, že jsou to zloději, když ale sešla po schodech dolů, spadla jí brada.

V kuchyni byl více než třímetrový aligátor, který právě rozbil kuchyňský stůl a malou domácí vinotéku. „Netuším, proč chtěl mé červené, ale rozhodně ho dostal,“ uvedla s nadhledem důchodkyně později.

Když aligátor zjistil, že je s ním v kuchyni ještě někdo, pouze natočil hlavu směrem, kde stála překvapená seniorka snažící se najít telefon. Wischhusenová si uchovala pevné nervy. S telefonem se proplížila do druhé místnosti, kde zavolala policisty a počkala v klidu na jejich příjezd. Do té doby prý hrála počítačové hry.

Foto: Clearwater Police Department

Agresivní krokodýl je úspěšně chycen. Za chvíli ho chytač protáhne ven oknem, kterým se zvíře dostalo dovnitř.

Policisté ve svém prohlášení uvedli, že se zatím nesetkali s takto agresivním jednáním krokodýla. Obyčejně totiž krokodýli proklouznou dovnitř nezavřenými dveřmi či oknem. Tento exemplář však okno rozbil, aby se dovnitř dostal.

Deset policistů a dva profesionálové z odchytové služby chytali zvíře zhruba dvě hodiny. Nakonec se to povedlo, aniž by ho zranili. „Tekutina na videu je víno, ne krev,“ upozornila policie, když video sdílela na svém facebookovém účtu. Aligátor byl později vypuštěn zpět do divočiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám