Hlavní obsah

Američan zapomněl zavřít branku na zahradě, vběhly mu na ni stovky ovcí

Novinky, mšv

Nezvané hosty nemá nikdo příliš v lásce. Jaké překvapení ovšem čekalo na Američana Scotta Russoa, když zapomněl zavřít branku na zahradu a nakvartýrovala se mu na ni dobrá dvoustovka ovcí, která se k odchodu dvakrát neměla, píše server LadBible.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Russo, jenž s rodinou bydlí v kalifornském Lincolnu, zapomněl zavřít branku, když odcházel. Po návratu se nestačil divit, když na zahradě našel množství ovcí. Úřady se totiž po nedávných lesních požárech rozhodly přesunout zvířata více na venkov, aby spásala trávu. A jedno stádo se očividně nacházelo v blízkosti jeho domku.

Američan byl nejprve situací pobaven, a tak se rozhodl nezvané ovčí návštěvníky natočit. Už během toho se snažil stádo vyhnat, ovšem neúspěšně — zvířata byla zmatená a zřejmě nevěděla, jak se nasměrovat do východu. Naopak na zahradu dorazily ještě další ovce.

K vyhánění ovcí ze zahrady se připojila také manželka Erin. „Vběhly rychle dovnitř a v mrknutí oka jich tu najednou byly stovky. Vůbec jsme nevěděli, co dělat,“ okomentovala situaci pro lokální rozhlasovou stanici. Její manžel se poté pokusil změnit taktiku a zamířil si to pryč ze zahrady v naději, že ho ovce budou následovat. Nakonec se je podařilo vyhnat až za zvuků tamburíny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám