Hlavní obsah

Velikonoční zajíček zmlátil agresora, který plivl na ženu

Novinky, tcs

Když Antoine McDonald z amerického Orlanda uviděl před sebou na chodníku muže, který se pere se ženou, neváhal ani vteřinu a okamžitě se vrhl ženě na pomoc. Neuvědomil si ale, že má na sobě stále kostým velikonočního zajíčka, díky čemuž se záznam krátké bitky stal internetovým hitem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nevšední incident se odehrál na velikonoční neděli po desáté hodině večer v jedné z ulic floridského Orlanda. Muž a žena se začali na chodníku prát, podle svědků konflikt odstartoval muž, který na ženu plivl.

A právě v té chvíli procházel kolem Antoine McDonald v kostýmu velikonočního zajíčka. Okamžitě se vrhl ženě na pomoc, i když to dle záznamu příliš nepotřebovala.

„Nejdřív jsem je chtěl od sebe odtrhnout, ale moje snažení skončilo tak, že agresor se dostal nad ženu,“ popsal první chvíle rvačky McDonald. „Tak jsem ho začal mlátit, abych ho z ní dostal,“ dodal.

Zatímco muži uštědřoval údery bílou chlupatou packou, přihlížející se dobře bavili a povzbuzovali ho. Hned vzápětí ale rvačku rozehnal kolemjedoucí strážník a emoce brzo vychladly. Celá rvačka nakonec skončila smírem mezi všemi zúčastněnými.

Reklama

Výběr článků

Načítám