Hlavní obsah

Kdepak pes, dívka venčí milovaného kačera

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snem mnoha dětí je mít vlastního domácího mazlíčka. Ten chce psa, ten zase kočku, někdo možná morče. Osmiletá Američanka Kylie Brownová z města Freeport ve státě Maine však už nějakou dobu chodí venčit zcela jiné zvíře. Na procházky vyráží s kačerem Snowflakem (sněhová vločka).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Snowflake žije v domnění, že malá Kylie je jeho skutečná matka. A dívka ho v jeho představě nechává. „Já jsem jeho matka,” říká přesvědčeně.

Už když rodiče Ashley a Mike před několika lety poprvé přinesli kačera domů, vytvořilo se mezi dívkou a zvířetem silné pouto. Snowflake poté odmítal zůstávat na dvorku, a tak rodiče Kylie povolili z kačera udělat domácí zvíře.

Od té doby se dívka bez svého „synka” nehne z domu. V létě tak spolu chodí dvojice na pláž, v zimě zase sáňkovat, kačer se dokonce zúčastnil i fotbalového tréninku či televizního vysílání.

Kurzy četby

„Myslím, že mezi nimi je jakési pouto, o kterém ani spousta z nás neví, že existuje,” říká o netradičním vztahu otec Mike.

Kylie svého kačera bere naprosto vážně, dokonce se ho pokouší naučit číst, nebo alespoň přinutit, aby nepojídal při výuce písmenka. V osmi letech tak Kylie prokazuje, že jednoho dne bude dobrou matkou. Tou opravdovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám