Hlavní obsah

Čínský stařík se rozběhl proti stojícímu autu, okatý pokus o podvod selhal

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V čínštině se podobným pokusům říká pcheng cch´, což znamená rozbíjející se porcelán. Jde o klasické pokusy o podvod, při kterých se lidé vrhají pod kola jedoucích aut a následně předstírají zranění ve snaze získat peníze od řidičů či pojišťoven. Seniorovi se ale podobný pokus ve městě Ta-lien příliš nevydařil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž fingoval pojistnou událost, ale dost okatěVideo: AP

 
Článek

Incident se odehrál v jedné z ulic města na severovýchodě Číny minulou středu před polednem. Řidička bílého vozu zastavila na kraji silnice, aby si vyřídila telefonní hovor.

V tom si všimla, jak směrem k ní pomalu běží postarší muž. Místo aby se stojícímu autu bez problému vyhnul, rozplácl se senior o předek auta a skácel se k zemi. Řidička vyšla ven, aby zjistila, zda je muž v pořádku.

Ten s ní však odmítl hovořit, dokud nezavolá policii. Ta opravdu přijela, zajistila také záznamy z bezpečnostních kamer, které jasně ukázaly, co se vlastně stalo. O dalším osudu naivního podvodníka teď bude rozhodovat soud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám