Hlavní obsah

Chlapec chtěl poslat přání do nebe mrtvému otci. Pošta mu vyhověla

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmiletý chlapec ze Skotska chtěl poslat do nebe přání k narozeninám svému otci, který je několik let po smrti. Od pošty dostal dojemnou odpověď.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Jase Hyndman napsal před několika týdny na přání: „Pane pošťáku, mohl byste prosím tohle doručit do nebe na narozeniny mého otce? Děkuji.“

Pošta mohla vzkaz ignorovat, místo toho si ale dala práci a chlapci odpověděla. Zanedlouho mu proto přišel dopis s odpovědí od Seana Millingana z Královské pošty.

„Bylo obtížným úkolem vyhnout se na cestě do nebe hvězdám a dalším astronomickým objektům. Ale buďte prosím ujištěn, že tato důležitá poštovní zásilka byla doručena,“ stojí v odpovědi.

Odpověď společně s původním Jaseho přáním zveřejnila ve středu na svém facebookovém profilu chlapcova matka Teri Coplandová.

„Nemohu vyjádřit, jak dojatý je, když ví, že jeho táta přání dostal,“ napsala Britka a za nebývalou snahu poště poděkovala. Její vzkaz na sociální síti sdílelo 270 tisíc lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám