Hlavní obsah

Maďarský premiér Orbán zapózoval s Chuckem Norrisem

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maďarský premiér využil návštěvy Chucka Norrise v Budapešti a rozhodl se s legendou akčních filmů zvěčnit na fotografii a videu. Společnost jim dělá několik příslušníků elitního protiteroristického komanda TEK maďarské policie.

Chuck Norris a Viktor OrbánVideo: FB Viktora Orbána

 
Článek

Norris přijel do Budapešti kvůli vánoční charitativní akci a předseda maďarské vlády nevynechal možnost pořídit společnou fotografii a video se slavným hollywoodským hercem.

Orbán napsal pod fotografii krátký komentář: Elitní jednotka. Video má titulek Rangers a na záběrech je zachyceno setkání obou mužů. Orbán osobně řídí automobil, s nímž se oba dopravili do sídla TEK, kde zhlédli výcvik speciální jednotky.

Foto: FB Viktora Orbána

Viktor Orbán a Chuck Norris s členy maďarské protiteroristické jednotky TEK

Maďarská média v souvislosti s fotografií a videem s podivem konstatovala, že příslušníky jednotky TEK je běžně vidět pouze v kuklách a nikdy neodhalují tvář. Bezpečnostní expert Péter Tarjányi však tvrdí, že na fotografii jsou členové ochranky maďarského premiéra a ti v kuklách nechodí. Od roku 2015 se TEK na Orbánově ochraně podílí.

„Možná se jednalo o vstřícné gesto premiéra, který umožnil členům své ochranky společnou fotografii s Norrisem, na jehož filmech tato generace vyrůstala, a oni možná do policejních složek vstoupili pod vlivem filmů tohoto legendárního herce,“ dodal bezpečnostní expert.

Reklama

Výběr článků

Načítám