Hlavní obsah

Batole Indce spadlo pod jedoucí vlak. Jako zázrakem přežilo

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matka ani ne roční dívky v úterý v indickém městě Mathura ve státě Uttarpradéš s hrůzou přihlížela tomu, jak se nad hlavou její dcery řítí jeden vagon za druhým. Dítě ženě vyklouzlo do kolejiště zrovna ve chvíli, kdy vystupovala z rozjíždějícího se vlaku. Dítěti se jako zázrakem vůbec nic nestalo, zato přihlížející rodina utrpěla šok, ze kterého se musela dlouho vzpamatovávat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Roční holčička spadla do kolejiště pod projíždějící vlakVideo: AP

 
Článek

Drama se na nádraží odehrálo v úterý zhruba kolem půl dvanácté odpoledne místního času. Muž jménem Sono spěchal se svou ženou a dvěma dětmi na vlak, který je měl odvézt do 260 kilometrů vzdáleného města Džhánsí.

Vlak rodina stihla jen tak tak, jakmile se ale začal rozjíždět, uvědomil si Sono, že mu chybí peněženka. Popadl starší dítě do ruky a vyskočil z vagonu. Jeho žena ho s roční Sahíbou v náručí následovala a právě v tom okamžiku jí dítě vyklouzlo do kolejiště.

Rodina i ostatní cestující pak z nástupiště jen bezmocně přihlíželi, jak nad dítětem projíždí jeden vagon za druhým. Batole naštěstí spadlo těsně vedle jedné z kolejí, a když vlak projel, leželo na zemi bez jediného škrábnutí.

Drážní policie následně rodinu vyslechla a celý incident zaznamenala. Poté, co se rodina vzpamatovala ze šoku, pokračovala na své cestě do Džhánsí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám