Hlavní obsah

Půl roku trpěl bolestí krční páteře, vyléčilo ho až zatčení

Novinky, tcs

Když policisté z francouzského města Rouen v Normandii dostali minulý týden dárek v podobě čokoládových kuliček, nestačili se divit. Sladkou pozornost jim totiž zaslal muž, kterého muži zákona v polovině října zatkli. Nejmenovaný hříšník totiž trpěl velkými bolestmi v oblasti krku, během zatčení však bolest zmizela.

Foto: Twitter Police nationale 76

Sladkou pozornost dostali policisté za to, že muže během zatýkání zbavili bolestí.

Článek

Neobvyklým dárkem se policisté pochlubili minulý týden na svém twitterovém účtu. Nejmenovaný muž policistům děkoval za to, že ho zatkli. Ne snad kvůli svědomí ale kvůli bolestem krční páteře, kterého až do zatčení více než šest měsíců sužovaly.

Během policejního zákroku bolesti zmizely. Úleva od bolesti byla podle serveru Paris Normandie tak silná, že zatčený muž vypadal spokojeně i v okamžiku, kdy ho soud posílal do vazby. Kvůli čemu byl zatčen, francouzská policie nesdělila.

Na Twitteru se někteří internetoví uživatelé podivovali, jak asi musel zákrok probíhat a zda by muže mohlo „nenásilné zatčení“ (jak policisté zásah popsali) takto vyléčit. Někteří zase v žertu nabádali policisty, aby si dali pozor na léčení bez patřičné licence.

Reklama

Výběr článků

Načítám