Hlavní obsah

Britská policie hledá zloděje piva. Je to Ross z Přátel, má jasno internet

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pátrání po muži, který z restaurace ukradl balení piv, nebývá zrovna tahákem, který by s napětím sledovaly tisíce lidí. To by však zloděj nesměl vypadat jako postava Rosse z legendárního seriálu Přátelé, respektive jeho představitel David Schwimmer. Krátce poté, co blackpoolská policie zveřejnila v úterý fotografii hledaného, strhla se na internetu lavina vtípků.

Foto: Blackpool Police , Profimedia.cz

David Schwimmer (vlevo) a zloděj zachycený na bezpečnostní kameře (vpravo)

Článek

Facebookový příspěvek zaplavily komentáře fanoušků legendárního sitcomu z devadesátých let, napsala BBC. Během jednoho jediného dne měl příspěvek na 90 tisíc komentářů a stále přibývají.

„Víme, že studoval karate a předpokládá se, že ovládl umění Unagi,“ připojila se s humorným varováním rovněž skotská policie. Smysl pro humor nakonec nezapřela ani blackpoolská policie.

„Děkujeme vám všem za velice rychlé odpovědi. Pečlivě jsme vše prozkoumali a můžeme potvrdit, že David Schwimmer byl v tu dobu v Americe,“ odpověděla vtipálkům.

Dá se však předpokládat, že zloděj bude mít pech. Díky své podobě se slavnou seriálovou postavou je totiž momentálně asi nejznámějším drobným zlodějíčkem na britských ostrovech.

Reklama

Výběr článků

Načítám