Hlavní obsah

Zloděj chtěl prohodit kámen neprůstřelným sklem. Trefil se do hlavy

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do dlouhé řady adeptů na nejhloupějšího kriminálníka se 20. září zařadil zloděj z města Suitland v americkém státě Maryland. Neprůstřelné sklo v podniku, který chtěl vykrást, se zatím neznámý muž pokusil rozbít kamenem. Ten ho při třetím pokusu trefil do hlavy a srazil na zem.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič málem kamenem omráčil sám sebeVideo: Prince George´s County Police Department

 
Článek

Zloděj se do restaurace na Suitland Road vypravil 20. září. Výlohu podniku rozbil velkým kamenem a doufal, že stejná technika ho dovede vytouženému lupu. Jenže majitel přístup k pokladnám a zboží zahradil sklem neprůstřelným.

Třikrát se zloděj pokusil prohodit kámen sklem. Napotřetí se kámen odrazil a zloděje trefil do přímo do hlavy. Muž padl na zem, na které se podle záznamů z kamer svíjel několik minut. Následně podnik opustil.

„Nejspíš je to důkaz, že něco jako dokonalý zločin neexistuje,“ uvedlo policejní oddělení okresu Prince George, když v pondělí zveřejňovalo záběry zlodějova nepovedeného pokusu. Po pachateli však zatím stále pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám