Hlavní obsah

Policie po razii zavřela první italský nevěstinec s umělými pannami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská policie ve středu po razii zavřela turínský podnik LumiDolls Torino, který byl v zemi prvním nevěstincem s umělými pannami. Stalo se tak jen devět dní po jeho oficiálním otevření. Důvodem bylo, že provozovatelé nevěstince údajně porušili zákon o pronájmu prostor, uvedl s odkazem na italská média web listu Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Takto vypadá jeden z pokojů v turínském klubu LumiDolls

Článek

V podniku bylo osm pokojů a hosté měli k dispozici sedm ženských figurín a jednu mužskou verzi.

Za půlhodinu na pokoji s jednou z „velmi realistických” panen zákazník zaplatil 80 eur (zhruba 2000 korun), přičemž podnik uváděl, že měl rezervace plné na několik týdnů dopředu.

Kromě údajného porušení zákona o pronájmu se také úřady zajímají o to, zda byly silikonové panny po každém použití řádně očištěny.

Pořídit si do vykřičeného domu takovou umělou nevěstku není pro podnik zrovna levná záležitost. Jedna vyjde v přepočtu na 50 až 60 tisíc korun.

Turínský podnik byl sice prvním svého druhu v Itálii, ale ve světě jich je už víc. Stejná společnost například loni otevřela úspěšný klub v Barceloně [celá zpráva], další pak má v Moskvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám