Hlavní obsah

Barcelonský klub nabízí sex s realistickými pannami. A slaví obrovský úspěch

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte, že už jste ve svém životě slyšeli úplně všechno? Tak pozor. Klub Lumidolls ve španělské Barceloně slibuje svým zákazníkům splnit jejich nejdivočejší sny. Tedy pokud zahrnují silikonové, velmi realistické panny.

Foto: lumidolls.com

Článek

Nově otevřený „nevěstinec“ v Barceloně je prvním podnikem svého druhu v Evropě. Umělé panny vhodné pro intimní hrátky jsou zatím velmi populární v Malajsii, Číně a Japonsku, kde je hlavně využívají např. muži pracující daleko od domova, kteří nechtějí podvádět své manželky. Jestli se styk s umělou silikonovou ženou dá pokládat za nevěru je na uvážení.

Klub Lumidolls tvrdí, že jejich ”servis” není zaměřen pouze na fetišisty - zážitek s jejich pannami je prý lepší než s pravou, dýchající ženou z masa a kostí. „Naše panny jsou naprosto realistické - jak na dotek, tak i v pohybech jejich končetin. S nimi si můžete splnit všechny svoje fantazie,“ uvádí webová stránka Lumidolls.

Koupě nevyjde levně

Potenciální klienty přitom vyzývají, aby se nebáli vyjádřit svá specifická přání. V nabídce klubu jsou čtyři realistické panny, u kterých společnost slibuje, že budou pečlivě před každým použitím omyty a vydezinfikovány. Každá z nich váží zhruba 40 kilogramů a stojí 4300 liber.

Foto: lumidolls.com

V nabídce je „dívka“ nazvaná Lili s asijskými rysy, obdařená blondýnka Katy s výraznými plnými rty, vysoká a snědá Leiza nebo modrovláska Aki, která jakoby vyskočila z japonského anime seriálu. U všech čtyř si mohou klienti vybrat, jak budou oblečené a v jaké pozici na ně budou v pokojích čekat. Klub přitom doporučuje, aby klienti stále používali kondomy.

Lumidolls je otevřeno jen chvíli a už teď jsou jejich „dívky“ ze silikonu předobjednány na několik dnů dopředu. Za jednu hodinu s každou pannou klient zaplatí 80 liber, klub se ale nebrání tomu, aby si klienti jejich panny zamluvili na celou noc. Doufají, že k nim zavítají dokonce i páry.

Umělá inteligence v počátcích

Barcelonský klub je teď sice první svého druhu v Evropě, ovšem je jen předzvěstí revoluce, která sexuální průmysl po celém světě teprve čeká. Např. společnost Realdoll z americké Kalifornie už dnes produkuje velmi realistické panny, u kterých dokonce vytváří umělou inteligenci. Uživatelé tak budou moct naprogramovat povahu své společnice, na výběr bude až 12 různých povahových rysů.

Foto: lumidolls.com

Mužské verze sexuálních společníků samozřejmě nezůstávají pozadu, už dnes jsou k sehnání u RealDolls, stejně tak jako silikonové panny. Robotičtí milenci vyrobení v USA budou ovládáni přes mobilní aplikaci, kterou hodlá společnost dokončit tohle léto. Vývoj robotických panen by měl být dokončen na konci roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám