Hlavní obsah

Letadlo muselo přistát jinde, kapitán cestujícím objednal a rozdal 40 pizz

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wichita Falls

Kvůli špatnému počasí bylo ve čtvrtek letadlo společnosti American Airlines odkloněno ze své trasy a nečekaně přistálo na regionálním letišti ve Wichita Falls v Texasu. Aby poskytl svým cestujícím alespoň malé odškodné, kapitán stroje jim objednal u donáškové služby 40 krabic s pizzami a po přistání je sám rozdal. Vysloužil si tak přezdívku nejlepší pilot na světě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kapitán roznáší krabice s pizzami, které sám objednal svým uvízlým pasažérůmVideo: @J_reigns2, AP

 
Článek

Letoun odstartoval podle plánu z Los Angeles a mířil na mezinárodní letiště Fort Worth v Dallasu, napsal server CNN. Silná bouře si ale vyžádala změnu trasy. Pohotový kapitán Jeff Raines se proto snažil nepříjemnou situaci zmírnit, a tak pasažérům zajistil občerstvení.

„Díky za komplimenty, i když to byla týmová práce,“ zveřejnil ve zprávě na sociálních sítích Raines s tím, že ostatní kolegové poskytli 159 uvízlým pasažérům další jídlo a pití. „Myslím, že jsem dosud nic takového neviděl,“ komentoval jeden ze zaměstnanců tamního letiště.

Odkloněný let byl nakonec úplně zrušen. Lidé tak museli čekat na odlet přes noc až do pátečního rána. Místní pizzerie oznámila, že Rainesova objednávka je v jejich podniku dosud ta největší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám