Hlavní obsah

Děti v čínské školce přivítala po prázdninách tanečnice u tyče

Nevšední přivítání zažily v pondělí děti v mateřské škole ve městě Šen-čen nacházejícím se v čínské provincii Kuang-tung. Po prázdninách je tam uvítala tanečnice pole dance se svým vyzývavým vystoupením. U rodičů se to setkalo s nepochopením a řada z nich chce nyní své děti ze školky odhlásit, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Děti v mateřské školce zažily nevídané přivítání.

Článek

Na záběrech je vidět, jak se spoře oděná tanečnice na vysokých podpatcích vlní před dětmi a jejich rodiči do rytmu hudby a na vertikální tyči. Na vrcholu e tyčila čínská vlajka.

Videa z vystoupení se následně začala šířit na sociálních sítích, kde, stejně jako mezi rodiči dětí ze školky, vyvolala velké pozdvižení.

Mateřská škola se následně omluvila, řada naštvaných rodičů z ní ale chce své děti odhlásit a požaduje navrácení školného.

Britský novinář Michael Standaert, který působí v Šen-čenu a jeho dvě děti navštěvují právě tuto mateřskou školu, nazval výběr vystoupení pro tuto příležitost „podivným”.

„Nemám nic proti těm, kteří cvičí pole dance, ale pro vystoupení v mateřské škole je tento druh vystoupení nevhodný,” svěřil se Daily Mailu s tím, že stále přemýšlí, zda své děti v instituci ponechá.

Daily Mail uvádí, že ačkoliv pole dance získává v Číně na popularitě, velké množství lidí ho v zemi stále spojuje se striptýzovými podniky a pornografií.

Reklama

Výběr článků

Načítám