Hlavní obsah

Hluché štěně spadlo do štěrbiny, záchrana trvala přes 30 hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šťastný konec má incident z amerického Huntsville v Alabamě. Hluchá sedmiměsíční fenka jménem Toffee tam spadla do úzké 15metrové štěrbiny, odkud ji nešlo vytáhnout. Záchranářům se ji podařilo vymanit až po dlouhých 31 hodinách, píše deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záchrana hluchého štěněte trvala 31 hodinVideo: Reuters

 
Článek

Kříženka australského ovčáka spadla do štěrbiny ve čtvrtek kolem páté hodiny odpolední. S ohledem na to, že jáma byla velmi úzká, majitelé nebyli schopní jí s vysvobozením pomoci.

Majitelka psa Laura Collins Westová prý o štěrbině poblíž jejího domu netušila. Myslela si, že je zasypaná kameny.

Vystrašená žena ihned přivolala záchranáře, kteří však s vymaněním štěněte také bojovali. Když se jim psa nepodařilo zachránit ani do té doby, než byla tma, odložili akci na pátek. Do štěrbiny spustili alespoň trochu jídla a vody.

Záchrana zabrala i celý další den. Toffee nakonec neodolala sardinkám umístěným v síti, v níž ji záchranáři v sobotu zhruba o půl jedné ráno konečně vytáhli nahoru.

„Nemůžu uvěřit, že už je venku. Jsem všem lidem, kteří se na záchraně podíleli, neuvěřitelně vděčná,” řekla tamním médiím Westová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám