Hlavní obsah

Naklaďák zkřížil cestu motorkáři, ten skončil po přemetu v jeho korbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední dopravní nehodu zachytila ve středu palubní kamera jednoho z účastníků provozu v anglickém Birminghamu. Jeden z tamních motorkářů narazil v relativně vysoké rychlosti do nákladního automobilu, který mu zkřížil cestu. Po nehodě skončil v jeho korbě, informoval deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Doprava v Birminghamu, ilustrační foto.

Článek

Na záběrech je vidět, jak náklaďák odbočoval doprava, když se v protisměru znenadání objevil motorkář. Ten bohužel nestihl zareagovat a do náklaďáku v relativně vysoké rychlosti narazil. Podle majitele videa jel minimálně 60 kilometrů v hodině.

A zatímco pochroumanou motorku na videu nelze přehlédnout, po jejím řidiči jako by se slehla zem. Ve skutečnosti byl však vymrštěn do vzduchu a dopadl přímo do korby nákladního vozu.

„Udělal přemet a dopadl přímo do mého auta. Viděl jsem ho ve zpětném zrcátku. Byl v šoku a krvácel z ucha. Sanitka ho odvezla do nemocnice,“ popsal nehodu řidič náklaďáku. Zdravotní stav motorkáře Daily Mail neuvedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám