Hlavní obsah

Zloděj se pokusil servírce zaplatit kreditní kartou, kterou jí předtím ukradl

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaslouženou porci smůly si vybral jedenadvacetiletý zloděj Shamon West, když chtěl minulou středu zaplatit servírce ve městečku Pine Bluff v americkém státě Arkansas. Kreditní karta, kterou ženě předal, nesla totiž její jméno. Z restaurace si zloděje odvezli muži zákona.

Foto: Jefferson County Sheriff´s Office

Zadržený Shamon West

Článek

Když osmapadesátileté servírce Floře Lunsfordové někdo minulou sobotu na čerpací stanici vykradl auto, netušila ještě, že se svými věcmi někdy setká. Zloděj jí odcizil kabelku s kreditními kartami, kartu sociálního pojištění a řidičákem.

O dva dny později obsluhovala v restauraci v městečku Pine Bluff mladého muže. Byl to Shamon West. Poté, co mladík dojedl, rozhodl se zaplatit kreditkou, kterou ženě bez rozpaků podal.

V tu chvíli se Flora zarazila. Na kreditní kartě stálo její jméno. Žena dělala jako by nic a od baru zavolala policii. Ta zatkla muže přímo na místě. Později u něj našla ještě i zbylé doklady.

Policisté žasli, jak to, že si zloděj ničeho nevšiml. „Na řidičském průkazu byla její fotka, takže by měl vědět, jak jeho oběť vypadala,“ sdělil policejní mluvčí v rozhovoru pro regionální televizi KATV.

Reklama

Výběr článků

Načítám