Hlavní obsah

Žena prodala dárkovou tašku z Harryho svatby za více než 600 tisíc. Byl v ní dopis a občerstvení

Novinky, tcs

Jedenatřicetileté Claire Oliverové se dostalo větší pozornosti než by si zřejmě byla bývala přála. O víkendu se zúčastnila královské svatby a jako ostatní „obyčejní“ svatebčané dostala upomínkovou tašku. Tu dokázala prodat na aukčním serveru eBay za 21 400 liber (zhruba 627 650 korun), píše Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Dárková taška, kterou obdrželo na 1200 hostů královské svatby.

Článek

Oliverová, která pracuje na personálním oddělení jedné londýnské firmy a snaží se o lepší zaměstnávání mladých lidí, získala možnost sledovat svatbu přímo před kaplí svatého Jiří. Této cti se dostalo zhruba 1200 lidem, kteří nějakým způsobem pečují o komunitu.

Na památku dostali hosté dárkovou tašku plnou upomínkových předmětů. Clair neváhala a vzpomínku na slavný den se rozhodla zpeněžit na aukčním serveru eBay. V úterý byla aukce uzavřena a pokud zájemce slíbenou cenu opravdu zaplatí, obdrží Oliverová 21 400 liber.

Oliverová odmítla s novináři Daily Mailu o celé záležitosti mluvit, uvedla jen, že na tom nevidí nic divného, protože své tašky už nabídly k prodeji desítky lidí.

Dárky z tašky mají zejména sběratelskou hodnotu, ať už jde o uvítací dopis, zlatou čokoládovou minci, balík sušenek nebo speciální balení pitné vody. Sběratelů, kteří prahnou po čemkoliv, co má spojitost s královskou rodinou, se jistě najde dostatek.

Reklama

Výběr článků

Načítám