Hlavní obsah

Stařík o holi šikovně podkopl nohy ozbrojenému muži, kterého naháněla policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelnou duchapřítomnost a odvahu prokázal v dubnu postarší muž s holí v ruce, jenž v americkém Columbusu ve státě Ohio podkopl nohy ozbrojenému muži, který se snažil utéct policii. Obratným kouskem ho poslal k zemi tak šikovně, že ho dokonce i odzbrojil, a tak strážníci neměli problém s jeho zadržením.

Foto: Profimedia.cz

Columbus v americkém Ohiu.

Článek

Muž, který se médiím představil pouze jako Bill, byl právě u místní knihovny se svou vnučkou, když uslyšel policejní sirénu a všiml si běžícího muže, kterého nahánějí strážníci.

Okamžitě si všechno srovnal v hlavě a rozhodl se policii pomoct. V momentě, kdy ozbrojený muž probíhal kolem něj, strčil mu elegantně nohu do cesty. Podezřelý upadl na zem a upustil pistoli.

„Viděl jsem, jak se snaží zbraň popadnout, tak jsem z místa rychle běžel pryč,“ svěřil se senior deníku Daily Mail. Policisté byli naštěstí dostatečně rychlí a podezřelého zadrželi. Muž byl identifikován jako osmnáctiletý DeShawn Briggs, který má bohatý trestní rejstřík.

Policie uvedla, že Bill vyhodnotil situaci tak rychle, jak jen mohl, a za odvážný čin mu poděkovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám