Hlavní obsah

Manželka mu zemřela, přesto od ní každý rok dostává narozeninová přání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srdceryvný odkaz zanechala svému manželovi Kate Grangerová z anglického West Yorkshiru, která v roce 2016 podlehla dlouhému boji s rakovinou. Před smrtí muži připravila sbírku obálek označených datem, v nichž se skrývá narozeninové přání na každý rok. Blahopřání bude dostávat až do svých 65 let, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Kate Grangerová s Chrisem Pointonem v roce 2013.

Článek

Kate bylo pouhých 34 let, když po pětiletém boji s raritní formou rakoviny postihující dutinu břišní (desmoplastický kulatobuněčný tumor) zesnula. Ještě předtím však svému milovanému muži Chrisovi Pointonovi stihla přichystat překvapení.

Odkaz, který zanechala, bude Chrisovi ženu připomínat až do věku 65 let. Pod postel schovala celkem 27 obálek a v každé z nich se nachází originální narozeninové přání na každý rok. Na každé je nadepsané datum, kdy má obálku Chris otevřít.

Ve středu Chris rozpečetil druhou z nich. „Mému nejdražšímu Valdovi Alexandrovi Cvaldovi, na Tvé 40. narozeniny, senzační. Už ti vypadaly všechny vlasy? Miluju Tě a vždycky budu,“ stálo v narozeninovém blahopřání uschovaném v obálce.

„Je to něco, na co si pomalu zvykám. Napsala to všechno několik let předtím, než zemřela. Pod postel dala krabičku, kterou mi zakázala otevřít až do osudného dne. Díky blahopřáním je pro mě smíření se s tím, že navždy odešla, o něco jednodušší,“ svěřil se Chris.

Reklama

Výběr článků

Načítám