Hlavní obsah

Opilý řidič chtěl utéct policistům, přejelo ho vlastní auto

Novinky, tcs

Boží mlýny někdy melou neuvěřitelně rychle. Platí to i v případě třicetiletého Isaaca Bonsua z předměstí Washingtonu, který opilý za volantem prchal policejní hlídce. Když chtěl vůz opustit a uprchnout po svých, jeho vlastní nezabrzděné auto ho srazilo k zemi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Utíkajícího opilce srazilo vlastní autoVideo: AP

 
Článek

Video zveřejnilo policejní oddělení okresu Fairfax, jehož policisté opilého řidiče pronásledovali. Málokteré zatčení proběhlo tak lehce, jako to v neděli 4. března.

Když si totiž opilý Bonsu uvědomil, že policisty jen tak nesetřese, rozhodl se uprchnout spravedlnosti po svých. Zastavil proto auto na kraji silnice a vyběhl ven. Jenže zapomněl na ruční brzdu a auto pomalu jelo dál.

Ke vší Isaacově smůle se navíc trajektorie opilcova zamýšleného útěku a stále jedoucího opuštěného vozidla křížily. Isaac Bonsu překvapeně zmizel policejní kameře pod koly svého vlastního auta.

Potlučenému opilci se naštěstí nic nestalo, ihned vstal a pokusil se pokračovat v útěku, policisté ho ale bez problémů chytili. Bonsu je obviněn s řízení pod vlivem, držení marihuany a několika dalších trestných činů.

Reklama

Výběr článků

Načítám