Hlavní obsah

Nevěsta odmítla ženicha u oltáře, protože začal plešatět. Rodina mu okamžitě sehnala jinou

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domluvená manželství jsou v Indii jednou z nejpevnějších tradic. Rodina Raviho Kumara pro svého syna naplánovala svatbu již před rokem. Svatební den ale neprobíhal tak, jak si všichni představovali. Nevěsta svého nastávajícího odmítla těsně předtím, než měl být sňatek zpečetěn. Rodina odmítnutého nápadníka však nelenila a ještě téhož dne mu našla dívku, jejíž rodina byla ochotná ke sňatku svolit.

Foto: Profimedia.cz

Indická svatba (ilustrační foto)

Článek

Neděle 18. února měla být ve vesnici Sugauli v indickém státě Bihár slavným dnem. Ravimu Kumarovi, neurochirurgovi z Nového Dillí, zde domluvila rodina sňatek se ženou, kterou do té doby neviděl. Větším problémem nakonec bylo, že ona neviděla jeho. O bizarním příběhu informoval server Dainik Bhaskar.

Celý slavnostní obřad probíhal bez problémů, většina nezbytných rituálů byla provedena a pár společně vstoupil do svatebního pavilónu, kde měl být oddán. Neštěstí nastalo v okamžiku, kdy si Kumar sundal tradiční pokrývku hlavy.

Teprve tehdy totiž jeho nastávající zjistila, že Kumarův porost nepatří k nejbujnějším. Postupující plešatost byla pro nevěstu nepřekonatelnou překážkou. Obě rodiny se ještě snažily nevěstu přesvědčit, ale marně.

Rozzuření rodiče ženicha však byli rozhodnuti, že jejich syn se oženit prostě musí. Obrátili se proto na místní pančaját (zjednodušeně řečeno radu starších), který nakonec vhodnou adeptku našel. Stala se jí dcera chudého prodavače zeleniny, dívka jménem Neha. Pár byl nakonec oddán na stejném místě, jen o dva dny později.

Reklama

Výběr článků

Načítám