Hlavní obsah

Britney Spearsová zvolena hvězdou roku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Americká zpěvačka Britney Spearsová byla vyhlášena za největší hvězdu roku 2004. Vyplývá to ze žebříčku, který sestavil populární pořad Access Hollywood. Ve čtvrtek o tom informoval internetový server Contact Music.

Článek

Žebříček byl sestaven na základě počtu odvysílaných reportáží o jednotlivých celebritách. Spearsová na sebe upoutala pozornost nejvíce, ať už díky svým dvěma svatbám, z toho jedné anulované, či několika zraněním. O ní pořad Access Hollywood natočil celkem 119 reportáží.

Britney se tak stala největší star letošního roku. Těsně za ní na druhém místě skončila Beyoncé Knowlesová, které bylo věnováno 102 reportáže. Třetím nejsledovanějším byl Donald Trump (94 reportáže).

Novináře měl letos v patách také zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění ze sexuálního zneužívání nezletilých (84 reportáže). Na páté místo se pak dostal herec Tom Cruise (72), za ním je Jessica Simpsonová (69), Paris Hiltonová (63), Nicole Kidmanová (62) a Jennifer Lopezová (54).

Žebříček uzavírá zpěvačka Whitney Houstonová s 52 odvysílanými reportážemi o své osobě.

Pořad Access Hollywood se v USA vysílá každý den na několika amerických televizních stanicích. Mezi diváky je velmi oblíbený.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám