Hlavní obsah

Před vítězkou cyklistického závodu projel cílovou bránou kamión, odvezl si ji s sebou

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dojezd první etapy ženského cyklistického závodu u australského města Adelaide „okořenil“ svým příjezdem do finiše nákladní vůz plně naložený slámou. Zatímco redaktorka televizní stanice natáčela reportáž o závodě, sebevědomý řidič poněkud neodhadl výšku svého vozu a nafukovací cíl si odvezl s sebou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Náklaďák projel cílovou branou cyklistického závodu a strhnul jiVideo: Reuters

 
Článek

Reportérka stanice ABC Sarah Hancocková ve čtvrtek natáčela reportáž o první etapě ženského cyklistického závodu Tour Down Under a stála kousek před nafukovací branou, která označovala start i cíl etapy tvořící okruh, který cyklistky museli projet dvakrát.

Jen co cílem projely cyklistky jedoucí v zadní části startovního pole, dostal se na silnici kamión plně naložený slámou. Při těchto závodech nejsou silnice uzavřeny na stálo, vozidla jsou do jednotlivých úseků etapy vpouštěny v různých intervalech, aby bylo minimalizováno nebezpečí kolize se závodníky.

Řidiče kamiónu však čekala kolize jiná, o poznání úsměvnější. Neodhadl totiž dobře výšku cílové brány a odtáhl ji s sebou. Zastavil pak několik desítek metrů za cílem. Organizátoři bránu urychleně vyprostili z vozu a znovu začali plnit vzduchem.

Na cestě už totiž byl peloton peroucí se o vítězství. To pro sebe nakonec ukořistila Anette Edmondsonová. Projela přitom znovu vztyčenou branou, kterou organizátoři stihli nafouknout včas.

Reklama

Výběr článků

Načítám