Hlavní obsah

Řidička se bránila útoku divoké kočky, kvůli své reakci skončila v kritickém stavu

S vážnými zraněními skončila žena, která ve floridském Cocoa West v USA vyskočila během couvání ze svého vozu přímo pod jeho kola. Američanka tvrdí, že se bránila útoku divoké kočky, která jí údajně do vozu skočila a napadla ji. Vozidlo však ženu přejelo, podle serveru ClickOrlando je v kritickém stavu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena podle tamní policie zrovna opouštěla parkoviště, když do jejího vozidla vnikla jedna z pouličních koček. Prý byla v šoku, když na ni zvíře začalo útočit, a tak jediné, co ji v ten moment napadlo, bylo otevřít dveře a rychle vyskočit ven.

To se však ukázalo jako osudová chyba, neboť se dostala pod kola vlastního jedoucího automobilu a utrpěla mnohem vážnější zranění, než by jí svými drápy uštědřila rozzuřená kočka.

„Je velmi neobvyklé, že někomu do auta skočí zvíře a začne na něj útočit. Ještě více pak to, že člověk vyskočí a nechá se přejet vlastním autem,“ řekl serveru ClickOrlando policista Channing Taylor.

„Vozidlo následně pokračovalo v jízdě až do té doby, než narazilo do jednoho ze zaparkovaných aut stojících opodál,“ dodal.

Floridská policie uvedla, že žena při nehodě utrpěla vážná zranění a do nemocnice ji musel transportovat vrtulník. Podle nejnovějších zpráv je v kritickém stavu.

Reklama

Výběr článků

Načítám