Hlavní obsah

Zatoulaný pes cestoval vlakem, majitele našli díky mikročipu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitelé čtyřnohých mazlíčků mají o důvod víc, proč používat veterinární mikročip. Právě ten totiž dopomohl k nalezení zatoulaného psa, jenž byl v úterý nalezen na hlavním vlakovém nádraží v australském Sydney. Tam dorazil vlakem, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní vlakové nádraží v Sydney

Článek

Pracovníci na vlakovém nádraží v Sydney byli překvapeni, když zahlédli osamělého psa, jenž spolu s dalšími cestujícími vystoupil z vlaku.

„Tento hodný chlapec dnes chytil vlak mířící na hlavní nádraží v Sydney úplně sám. Místní zaměstnanci se o něj postarají. Znáte ho? Kontaktujte nás, prosím,“ napsala na svém Twitteru společnost Sydney Trains a přidala i fotku psa.

Výkonný ředitel přepravní agentury Howard Collins však následně potvrdil, že majitel zvířete byl nalezen pomocí veterinárního mikročipu, který měl pes na obojku.

Odkud a jak dlouhou vzdálenost pes cestoval, zatím není zřejmé. „Myslíme si, že doprovázel svého majitele či jinou osobu na nádraží a jednoduše naskočil do vlaku bez povšimnutí,“ řekl Daily Mailu mluvčí společnosti Sydney Trains.

Reklama

Výběr článků

Načítám