Hlavní obsah

Kanaďanka zkusila v hotelu ubytovat svého koně a uspěla

Lindsey Partridgeová z kanadského Ontaria přijela do amerického Kentucky na koňské závody. Když se chtěla ubytovat v jednom z tamních hotelů, rozhodla se prověřit, zda tam může ubytovat i svoji klisnu Blizz. To jí bylo překvapivě umožněno, po krátké prohlídce pokoje však nakonec klisnu raději zavedla zpět do přívěsu, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Žena se ubytovala v hotelu Super 8 ve městě Georgetown. Protože o sobě hotel tvrdí, že je přívětivý k domácím mazlíčkům, rozhodla se na recepci otestovat, zda to platí i pro koně.

Fotky dokazují, že recepční příchod koně nijak nerozhodil. „Když jsem žádala o pokoj, vysvětlovali mi, jak to u nich chodí. Zmínili taky, že jsou hodně přívětiví k domácím mazlíčkům, tak jsem se ze srandy zeptala, jestli si s sebou na pokoj můžu vzít Blizz. Paní mi řekla, že klidně, tak jsem toho využila,“ vysvětluje Partridgeová.

Za ubytování koně zaplatila poplatek deset dolarů (přes 200 korun). Pokoj však nakonec klisně jenom ukázala, udělala pár fotek a poté ji odvedla zpět do přívěsu. Fotky následně sdílela na sociálních sítích, kde je ocenily tisíce lidí.

Hotel Super 8 tvrdí, že se v okolí nachází velké množství hotelů, které umožňují ubytování zvířat. Konečné rozhodnutí je prý ale vždy na konkrétním hotelu. Poplatek za zvíře obvykle činí pět až 20 dolarů (přibližně 100 až 400 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám