Hlavní obsah

Parkovací místo bylo dvakrát větší než její auto, řidička to stejně nezvládla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zoufalou řidičku, která i přes velkou snahu nezvládla svůj malý Citroën C1 vměstnat na parkovací místo dlouhé asi devět metrů, natočil minulý týden ve středu ze svého domu Dean Leggett. Ten záběry následně poskytl agentuře AP. Nezdařilý parkovací pokus se odehrál ve městě Southend on Sea ležícím v anglickém hrabství Essex.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička nedokázala zaparkovat na místě dvakrát tak velkém jako její autoVideo: Caters News, AP

 
Článek

Jednapadesátiletý učitel informačních technologií Dean Leggett si ženy potýkající se se zaparkováním svého vozidla všiml při sledování televize. Upoutalo ho vytáčení motoru. „Myslel jsem si, že tam někdo závodí. Až když jsem se podíval z okna, zjistil jsem, že se před domem někdo snaží zaparkovat,“ popsal.

Následující dvě minuty strávil s otevřenou pusou za oknem a sledoval, jak se zoufalá žena snaží zaparkovat na parkovacím místě dlouhém asi devět metrů. „Nemohl jsem tomu uvěřit, bylo to legrační. Měl jsem chuť vylézt ven a auto jí zaparkovat sám,“ svěřil se muž.

Po chvíli zápolení se však kousek opodál uvolnilo ještě větší místo, čehož vytrvalá žena ihned využila a konečně úspěšně zaparkovala. „Když se jí to podařilo, pocítil jsem značnou úlevu,“ uzavřel Leggett.

Reklama

Výběr článků

Načítám